РАЙС ЕООД / RAIS LTD

РАЙС ЕООД / RAIS LTD

ул. Невестина скала 18, партер
София,
България
23.3725746
42.6655709
UserLikes
Име: РАЙС ЕООД / RAIS LTD
Адрес: София, ул. Невестина скала 18, партер
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.rais.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Офис техника
Дейност:

Търговия и сервиз на офис техника

Ключови думи: офис, техника, консумативи, канцеларски материали, обзавеждане

За нас

РАЙС ЕООД е българска търговска фирма с 17 годишен опит в продажба и сервизиране на офис техника - копирни машини, принтери, скенери, презентационна и компютърна техника. Компанията предлага също и оптимизация на печатните услуги, аутсорсинг, лизинг, отдаване под наем на печатаща и сканираща техника.
За годините на своята дейност компанията утвърди позициите си на пазара в България и изгради търговска и сервизна мрежа в регионалните центрове на страната: София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Стара Загора, Плевен, Хасково, Шумен, Ловеч, Горна Оряховица, Благоевград.
От 1995 датира партньорството РАЙС ЕООД - Minolta Austria office Vienna, от 2003 г. с Konica Minolta Austria, като към онзи момент е една от компаниите с права за внос, продажба и сервиз на Коника Минолта за България. Контактът с Коника Минолта Европа е дал много на всички служители от РАЙС ЕООД и ние ще запазим своето уважение и коректност към марката завинаги.

ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Освен продажба на продукта, РАЙС ЕООД предлага на своите клиенти пълно сервизно обслужване, гаранционна и следгаранционна поддръжка на производствени решения за печатници и рекламни агенции, професионални скенери за книги, подходящи за архиви и библиотеки, офис продукти: многофункционални устройства, лазерни черно-бели и цветни принтери, цифрови черно-бели и цветни копирни машини, компютърни конфигурации, презентационна техника от световните производители i2S, XEROX, BROTHER, KIP, ОСЕ, DELL, INFOCUS, KYOCERA MITA, OKI, CANON, LEXMARK, ACER, KONICA MINOLTA, FUJITSU. За да осигури бързо и ефективно сервизно обслужване, РАЙС ЕООД разполага с богата складова наличност на продукти, консумативи и резервни части.
РАЙС ЕООД е съсредоточила основно усилия и ресурси към сервизната дейност, създавайки силно подготвен и мотивиран екип от инженери. Във фирмата работят 27 висококвалифицирани млади и амбициозни кадри - сертифициран търговски и сервизен персонал. С изградените в школата на РАЙС ЕООД търговски и сервизни специалисти, фирмата може да отговори на клиентите си с успешната продажба на най-подходящите за партньорите продукти и сервизирането им в цяла България. В екипа на РАЙС ЕООД сме убедени, че най-точният показател за успеха е доверието на клиентите.

ГАРАНЦИИ

РАЙС ЕООД предлага пълната гаранция на производителите за всички посочени изделия, която е различна за отделните продукти. За продукти от среден и висок клас се предлага възможност за пълно гаранционно обслужване от 48 до 60 месеца.
Като фирма с офиси на територията на цялата страна, РАЙС ЕООД смята да затвърди завоюваните лидерски позиции като доставчик и сервиз на копирни и мултифункционални машини от среден и висок клас. Стремежът, доказван ежедневно от всички работещи в РАЙС ЕООД е да се запази традицията на доброто обслужване, като максимално се отговори на изискванията на клиентите и навременно да се предлагат най-новите продукти и услуги.

ДРУГИ ПРОДУКТИ

Настолни и преносими компютри, матрични и мастилено струйни принтери, плотери, презентационна техника отToshiba, NEC, Dell, Infocus, Acer, HP, Oki, Fujitsu.
Софтуер за управление на документоборота.

СЕРТИФИКАТИ

Дружеството е сертифициранo по системата за управление на качеството ISO 9001:2008, сертификат No BG16568Q/06.03.2005, издаден от BVQI Bulgaria.

ОСНОВНИ ПАРТНЬОРИ

Държавни организации, общини, учебни заведения, болници, големи, средни и малки държавни и частни търговски и производствени компании, рекламни агенции, копирни бюра.
В днешния модерен свят на бързо развиващите се технологии и непрекъснато увеличаваща се информация, РАЙС ЕООД желае да улесни в избора на техника своите партньори и да се превърне в необходим консултант в неговата работа с продуктите и услуги, които предлага.
Философия: "Ние сме винаги близо до вас"




 

Открийте ни в Google+